RUMPUKLINIKAT

Rumpuklinikoita voidaan järjestää esim. kouluissa, messuilla, musiikkikaupoissa, leireillä, pikkujouluissa jne. Klinikan aihealue katsotaan aina tapauskohtaisesti. Aiheena voi olla vaikkapa soittotekniset asiat, esiintyminen tai tuote-esittely. Klinikat onnistuvat mainiosti myös etänä zoomissa, skypessä tai muissa vastaavissa palveluissa.

MUSIIKKIALAN LUENNOT

Luennoilla käsitellään muusikon arkea ja hahmotetaan musiikkikentän laajuutta. Mitä vaatii muusikon työ? Kuinka toimii bändi, levy-yhtiö, keikkamyyjä, tapahtumajärjestäjä? Mitä ammatteja musiikkiala tarjoaa? Miten raha liikkuu? Aihepiiri on laaja ja se rajataan aina tapauskohtaisesti. Musiikkiluentoja on järjestetty onnistuneesti jo useampana vuotena esimerkiksi Lapin Ammattiopistossa.

SESSIORUMPALI

Äänitän vuosittain kymmeniin biiseihin rummut omalla studiolla ja laadukkaalla kalustolla. Vuosien varrella minulle on kertynyt myös paljon kokemusta ja näkemystä toimivien rumpuraitojen tuottamiseen. Jos tarvitset biisiin rumpuraidat tai osaavaa rumpalia mukaan studioon/keikalle ota yhteyttä ja katsotaan tilannetta tarkemmin : ville@dawille.net

ÄÄNENTOISTO/KIERTUETEKNIIKKA

Kauttani saat tapahtumaasi tai keikallesi laadukkaan äänentoisto/valotekniikan sekä ammattitaitoiset ja mukavat teknikot. Referensseinä esim. Live Nation Finland, NoHo Partners, Amarillo, NPG sekä useat artistit sekä yksityiset tilaajat.

ESIINTYJÄT/OHJELMA

Olen esiintynyt eri musagenreissä tuhansilla keikoilla eri bändien, artistien ja dj:den kanssa olohuoneista stadioneille. Jos tarvitset tapahtumaasi musiikkia ota yhteyttä ja löydetään juuri sinulle sopiva esiintyjä!